Laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai laboratori, Suomen Punainen Risti, Veripalvelu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liity auttamisen ketjuun! Haemme laboratoriohoitajaa, bioanalyytikkoa tai laboratorioanalyytikkoa Veripalvelun laboratorioon Vantaan Vehkalaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen 29.7.2024 - 24.1.2025 väliselle ajalle.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun tuotantolaboratorio on osa Verivalmisteet vastuualuetta. Tuotantolaboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset.

Työskentelet tuotantolaboratoriossa noin 25 muun laboratorioalan ammattilaisen kanssa. Tutkimuksia tehdään monipuolisesti sekä laboratorioautomaatiota hyödyntäen että manuaalisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Laboratoriossa noudatetaan jaksotyöaikaa.

Edellytämme hakijalta laboratoriohoitajan, bioanalyytikon tai laboratorioanalyytikon tutkintoa. Lisäksi edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla. Kokemus veriryhmätutkimuksista, infektiotutkimuksista tai hematologisista tutkimuksista antaa hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen.

Työskentelet sujuvasti eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Vuorotteluvapaasijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Veripalvelussa olet osana ainutlaatuista auttamisen ketjua vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Perehdytämme huolellisesti uusiin työtehtäviin ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää: panostamme muun muassa esihenkilötyön kehittämiseen sekä henkilöstömme jaksamisen tukemiseen esimerkiksi tarjoamalla monenlaisia liikunta- ja hyvinvointietuja.

Jätä hakemuksesi viimeistään 21.5.2024 alla olevan hakulomakkeemme kautta. Hakuaikaa on jatkettu. Huomioimme jo lähetetyt hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Sirpa Virolainen, puh. 050 374 0242, sähköposti: sirpa.virolainen@veripalvelu.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/laboratoriohoitaja-bioanalyytikko-tai-laboratorioanalyytikko/mBqPkK